Belediyemiz Tarafından Düzenlenen Teşrifleriyle bizleri onure eden Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Mehmet ÖZHASEKİ, Milletvekillerimiz Sn. İsmail TAMER ve İsmail Emrah KARAYEL Kayseri Valimiz Sn. Süleyman KAMÇI Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mustafa ÇELİK, Kayseri Ak Parti İl Başkanı Sn. H. Cahit ÖZDEN, İlçe Kaymakamımız Sn. Barış DEMİRTAŞ ve Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. İsmail Tekinsiz, İlçe Emniyet Müdürü Sn. Mustafa BURUNSUZ, İlçe Jandarma Komutanı Sn. Serdar GÜNEK ve Mahalle Muhtarlarımız ile birlikte Toplu Temel Atma ve Açılış Törenimiz Gerçekleşti. Halkımızın Yoğun İlgisinden Dolayı Teşekkür Ediyorum.