DEVLET HER ZAMAN MİLLETİN YANINDA İncesu Belediyesi'nden ücretsiz ekmek dağıtımı Ani gelişen sokağa çıkma yasağı sonucu ekmek alamayan vatandaşlar için Belediye ekipleri refakatinde ücretsiz ekmek dağıtıldı İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, dünya

DEVLET HER ZAMAN MİLLETİN YANINDA
İncesu Belediyesi'nden ücretsiz ekmek dağıtımı
İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle, 11 ve 12 Nisan tarihlerinde uygulanan 2 günlük sokağa çıkma yasağı kapsamında İncesu’da vatandaşların temel ihtiyacı olan ekmek dağıtımı gerçekleştirilmesi talimatı verdi. Ani gelişen sokağa çıkma yasağı sonucu ekmek alamayan vatandaşlar için belediye ekipleri refakatinde ücretsiz ekmek dağıtıldı.
Mahallelerde yapılan anons ile ekmek dağıtıldığını öğrenen yurttaşlar sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde belediye görevlilerden ekmeğini teslim aldı.
Ekmek dağıtımından faydalanan yurttaşlar, sokağa çıkma yasağı sonrası ücretsiz dağıtılan ekmek için teşekkür etti.