İDLİB ŞEHİTLERİ İÇİN SABAH NAMAZINDA YAPILAN DUA SONRASI CAMİ CEMATİNE BELEDİYEMİZ TARAFINDAN ÇORBA İKRAMI YAPILDI

İdlib şehitleri için sabah namazının ardından dua edilip, çorba dağıtıldı

Suriye'nin İdlib kentinde hain rejim saldırısı sonucu 36 askerimizin şehit olması nedeniyle sabah namazı kılınarak dualar edildi.

İncesu Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından İdlib’de şehit olan 36 askerimiz için Kara Mustafa Paşa Camii’nde sabah namazı sonrası dua programı düzenlendi. İlçe Müftüsü ve din görevlileri tarafından dua okundu. Programda Kur’anı Kerim tilaveti yapıldı.
Program çorba dağıtımı ile sona erdi.

Program sonrasında konuşma yapan Av. Mustafa İLMEK;
“Milletimizin başı sağolsun! #İdlib’de rejim tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Bu vesileyle Tüm hemşehrilerime Hayırlı Cumalar dilerim.” Diye konuştu.