BELEDİYE-İŞ SENDİKASI İLE İNCESU BELEDİYESİ ARASINDA İŞÇİLERİMİZE AİT TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Kayseri TÜRK-İŞ’e Bağlı BELEDİYE-İŞ SENDİKASI İNCESU BELEDİYESİ ARASINDA YAPILAN ÖRNEK SÖZLEŞME

Belediye-İş Sendikası ile İncesu Belediyesi arasındaki Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.
Belediye-İş Sendikası Bölge Başkanı Yusuf Karaca ve İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ile belediye binasında imzalanan sözleşme toplantısına Türk-İş Kayseri İl Başkanı İdris Güven ve Belediye-İş Sendikası Kayseri İl Temsilcisi Soner Salcanlıer katılarak işçilerin mutluluğuna ortak oldu.
Başkan İlmek konu ile ilgili yaptığı açıklamada ise; “Göreve geldiğimiz günden bu yana her zaman işçi ve emekçinin yanında olduk. Çalışanlarımızın maaş, ikramiye ve tüm özlük haklarının en iyi şekilde teslim edilmesi noktasında büyük gayret göstererek taşın altına elimizi koyduk. Amacımız işçi kardeşlerimizin mutluluğu, huzuru ve emeğinin karşılığını almasıdır. Görüşmeler sırasında belirlediğimiz oran, belediyemizin imkânları dâhilindeki en üst orandır. Sözleşme süresince uzlaşmacı tavırlarından dolayı Belediye-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Yusuf Karaca’ya Türk-İş Kayseri İl Başkanı İdris Güven’e Belediye-İş Sendikası Kayseri İl Temsilcisi Soner Salcanlıer’e teşekkür ederim. Toplu İş Sözleşmemiz her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun” dedi.