T.C İncesu Belediyesi

Bugun İlçe Merkezimize 12:15 Sularında Başlayan ve Saat:14.00 a Kadar Devam Eden Meteoroloji Kayıtlarına Göre Metrekareye 51 Kg Yağışın Düşmesi Sonucu Meydana Gelen Aşırı Yağış Sonrası Yağmur Suları Ekiplerimizin Yoğun Çalışması Üzerine İncesu Deresi Üzerine Bağlantılı Su Tahliye Kanallarımız İle Aşırı Yağmur Suları Tahliye Edilmiş Olup 17 Evin Bodrum Katlarını Su Basmış Belediyemizin Kaski Genel Mudurluğu ve Buyukşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri ile Koordineli Çalışmaları Sonrası Vatandaşlarımız Mağdur Olmadılar. Emeği Geçen Ekiplerimize Teşekkür Ediyorum.